Smo edinstveni, kompleksni in stalno spreminjajoči se posamezniki. Zato komunikacija nikoli ni enaka za vse. Izjemna moč PCM modela je v tem, da vsebuje tehnike osebnostne prožnosti, ki se prilegajo katerikoli situaciji, v kateri se znajdete. V PCM 1 se naučite logike, okoli katere se vrtijo vsa človeška vedenja, in kako takoj uporabiti komunikacijski model v praksi. Ta seminar vas opremi z znanjem, kako vzdrževati vaše lastne potrebe, da boste najboljša različica sebe,  ter vas hkrati opremi z veščinami, ki jih potrebujete za učinkovito povezovanje s komerkoli okoli vas.

Naučili se boste:

Samorazumevanja

Z uporabo profila PCM se boste lahko pogledali skozi prizmo osebnostnih prednosti in preferenc. To samorazumevanje lahko osvetli situacije v vsakdanjem življenju, kar vam lahko omogoči, da resnično izpolnite svoje potrebe, dolžnosti in želje.

Socialne inteligence

S poglobljenim samospoznavanjem boste lahko dešifrirali vedenje in motivacijo drugih. To spoznanje vam omogoča, da prilagodite to, kar govorite (in kako) s kar najbolj smiselno interakcijo z drugimi, vključno s tistimi, s katerimi ste nekoč težko komunicirali.

Obvladovanja stresa

S poznavanjem vaših lastnih in sogovornikovih najučinkovitejših komunikacijskih stilov boste lahko opazili prve znake neustrezne komunikacije, kar vam bo omogočilo, da se boste ponovno povezali in uskladili. Ta sposobnost preprečevanja nesporazumov lahko pripomore k odpravi stresa ter posledično vseh oblik z njim povezanega neproduktivnega vedenja.

Po zaključenem PCM 1 boste znali:

  • Sprejemati odločitve in delovati z večjim samozavedanjem.
  • Dekodirati človeška vedenja in učinkovito prilagajati komunikacijo.
  • Povečati produktivnost z razumevanjem različne motivacije.
  • Prepoznati začetek napačne komunikacije in preusmeriti neproduktivna vedenja.
  • Graditi močnejše odnose, ki temeljijo na pomembnih povezavah.
PCM1 - Core Topics

Seminar PCM 1

Prenesite brošuro z več podrobnostmi

Prijave 2024 (11., 12., 15. april)

Kaj je naslednje

Po zaključku tega seminarja ste pripravljeni na prehod na PCM 2. Ko sta oba seminarja opravljena, lahko pridobite certifikat PCM strokovnjaka. Izbirate lahko med PCM trenerjem oz. predavateljem in PCM coachem.

Dobro je vedeti

  • PCM 1 se poučuje v 3 dnevih (v živo) oz. v 6 poldnevih (online).