Kot navdušenec nad PCM ste sedaj izkusili moč tega komunikacijskega modela. Na seminarju PCM 1, ki je predpogoj za seminar PCM 2, ste bili priča potencialu njegove univerzalne uporabnosti. Na seminarju PCM 2 se boste naučili izostriti svoje sposobnosti pri prepoznavanju človeškega vedenja, zlasti kar zadeva neuspešno komunikacijo, konflikte in kako se lahko motivacije v vsakdanjem življenju sčasoma spremenijo. Ta seminar se poglobi v stresne signale in vedenje ljudi ter vam pokaže, kako mojstrsko izstopiti iz uničujočih scenarijev in jih na koncu preprečiti. Pri delu s primeri iz resničnega življenja, ki si jih delijo udeleženci, vadite tehnike posredovanja in reševanja konfliktov.

Naučili se boste:

Individualne motivacije

Z uporabo profila PCM kot ključa, boste lahko odkrili svoje motivatorje in se naučili odkrivati motivatorje drugih ljudi. To znanje vam omogoči prepoznavanje lastnih stresorjev ter vas zaščiti pred dolgotrajno oziroma močno stisko in njenim morebitnim uničenjem.

Vzorcev napak

Z visoko prilagojenim detektorjem stiske boste lahko prepoznali čustvene vzorce, ki vodijo v neuspeh ali odložijo uspeh pri vas ali ljudeh okoli vas. Ta vpogled je mogoče uporabiti za odpravo slabe komunikacije, napačne komunikacije in raznovrstnih konfliktov.

Prepoznati stresna vedenja

Z razumevanjem tipov osebnosti boste lahko odkrili ozadja konfliktnih situacij. Ta veščina lahko spremeni katerikoli konflikt v priložnost za dober odnos in sodelovanje.

Seminar PCM 2 vam daje znanja in veščine:

  • za opazovanje in za sledenje neuspešne komunikacije
  • za analiziranje pisne komunikacije in za branje med vrsticami
  • za prilagoditev načina komunikacije, da boste na pravi način pritegnili pozornost
  • za prepoznavanje čustvenih vzorcev pri konfliktih v vsakdanjem življenju
  • za preprečitev prehoda stresnih vedenj v konfliktna vedenja
  • za zaznavanje glavnih motivatorjev in čustvenih vzgibov
PCM 2 - Advanced topics

Seminar PCM 2

Prenesite brošuro z več podrobnostmi

Prijave 2024 (13. in 20. Maj)

Kaj sledi?

Po zaključku tega seminarja lahko pridobite certifikat PCM strokovnjaka. Postanete lahko PCM trener in/ali PCM coach.

Še zadnja informacija:

  • PCM 2 poteka 2 dni po 6 ur.
  • Seminar je v živo ali online.